Sisältöön »

Yritys

 

Vuonna 1984 perustettu Tambest Oy valmistaa sekä toimittaa  rakennuslasituotteita.

Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden asentamiseen sekä laadukkaiden tuotteiden valmistukseen. Moderni konekanta sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat asiakkaillemme täsmälliset toimitukset.

Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, lasitusliikkeet, metallirakentajat sekä parveke- ja -kaidevalmistajat.

Tambest Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Forssassa ja yritys työllistää 25 henkilöä. 

Laatupolitiikka

Tärkein tavoitteemme on asiakastyytyväisyys, jota ylläpidämme kustannustehokkailla ja laadukkailla tuotteilla sekä joustavalla ja toimitusvarmalla palvelulla. 

Tuotteet ja yrityksen koko toiminta ovat sopusoinnussa viranomaisten ohjeiden ja lainsäädännön kanssa. Pidämme yllä valmistus- ja laadunvarmistusresursseja varmistaaksemme tuotteiden korkean laadun koko niiden elinkaaren ajan. Toimintamme on ISO 9001- standardin sekä toimintaamme koskevien tuotekohtaisten standardien vaatimusten ja periaatteiden mukaista.

Arvostamme sekä henkilöstömme että kaikkien yhteistyökumppaniemme ammattitaitoa, yhteistyökykyä ja pitkäjännitteisyyttä. 

Seuraamme jatkuvasti toimialojemme kehitystä ja reagoimme nopeasti muutoksiin. Koko henkilökuntamme on sitoutunut laatuun sekä jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja valvontaan.

 


 

Tasomaiset turvalasit

 

Me löydämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 
Ratkaisut
 

icon-tuotantotilat.png

Käytössä
10 500 m²
tuotantotilat

icon-henkilosto.png

Henkilöstön
määrä
25

icon-taivutettu-lasi.png

Erikoisosaaminen:
Taivutettu
lasi

 

Referenssimme

Aino Areena

Kaide- ja seinälasit
Pinnakaiteet ja teräsportaat
Väliseinäikkunat

Katso lisää »

Kaikki referenssimme

Aino Areena
Aino AreenaAino Areena
 


ISO 9001:2015

 
Koristekuva

Ratkaisumme
täyttävät
korkeimmat
laatustandardit.

Ratkaisumme
täyttävät
korkeimmat
laatustandardit.

 

Yrityksen kehittämisavustus-investoinnit. 

Tambestin tuotannon investointi- ja kehittämisohjelmassa olevat leikkuu-ja painolinja ovat saaneet EU:n osarahoituksen. Investoinnilla on parannettu yrityksen valmiutta käsitellä lasia aiempaa monipuolisemmin.